torsdag 22 november 2012

Celler som inte är virus-infekterade!?

Vi är tillbaks hemma, skönt!

Vi väntar fortfarande på svar från olika röntgen undersökningar och provtagningar. Idag fick vi besked om att man tyvärr fortfarande hittat mycket virus-infekterade celler i spinalvätskan (från ryggmärgen/hjärnan) och att MR svaren (röntgen av ryggrad och hjärna) inte visade någon skillnad från förra gången...

MEN när vi kom hem ringde läkaren igen... han hade tittat på fel MR-svar, de var från förra undersökningen, tror f-n att det inte var någon skillnad då! Och han hade läst fel på provsvaren om celler i spinalvätskan. Det fanns många celler i spinalvätskan, vilket en frisk människa inte har MEN endast 0,5% av cellerna var virus-infekterade. De andra 99,5% av cellerna är något annat... vad vet man inte än men vi och läkarna hoppas på att det är friska lymfocyter som håller på att städa upp det äckliga skit-viruset!!!

Imorgon väntar nytt telefonsamtal denna gång med överläkaren, kanske fler svar imorgon. Blodvärdena är helt OK ingen påfyllnad av trombocyter eller röda blodkroppar har behövts.